2009/11/18

Lakberendezés az én házamban

Borzalom volt minden este hazaérnem a munkából, az a sok utazás…és mindezek mellett a lakásom se nyújtott túl nagy közérzetet nekem. Elhatároztam, hogy ez így nem mehet tovább, itt már csak a lakberendezés segíthet.

Neki is láttam, fel is kerestem egy jó céget, amely lakberendezéssel foglalkozik, és hamarosan neki láttak a munkához. Nos mint tudjuk a lakberendezés nem egy rövid folyamat, az a sok mérés, meg ellenőrzés meg minden. El kellett addig költöznöm otthonról amíg ez az egész folyt, ugyanis nem aludhattam a koszban. A szakemberek azt mondták, hogy a felméréssel kevés időt foglalkozni, viszont maga a lakberendezés több időt vehet igénybe.

Le is mentem a telkemre, ami Halásztelken van, hogy ott töltsek néhány hetet, amíg ez az egész lezárul. Mondanom se kell elég hosszú utazásaim voltak ebben a néhány hétben, főleg hogy a tömegközlekedést kellett használnom.

Eltelt ez a néhány hét, és véget ért a lakberendezés, hurrá! A lakásom most gyönyörű, a szomszédok gyönyörködnek, na és persze irigykednek…nah mind1 majd beleöregszenek.

Szó mi szó, egy lakberendezés csodát tud tenni, már vidáman megyek haza minden egyes nap a munkából, még hétfőn is, pedig az nem a kedvenc napom…