2010/07/01

Kis kertemben garázskapu

Igaz, hogy a lakberendezés a belső tér kialakítására vonatkozik, azonban az sem mindegy, milyen és mennyire funkcionális a külső tér kialakítása. garázskapu

Aki autóval jár és családi házban lakik, az pontosan tudja, milyen rossz kiszállni, kinyitni a garázskaput, visszaszállni, beparkolni, becsukni a garázskaput – főleg szakadó esőben.

Szerencsére ma már többféle garázskapu modell létezik, és lehet automatizálni is a működtetésüket, vagyis távirányítóval vezérelni a nyitást-csukást, anélkül, hogy ki kellene szállni az autóból. A kapumozgató automatika komfortossá varázsolja a működtetést, és jelentősen meggyorsítja a parkolást is.

A design pedig rendkívül sokféle lehet, a garázskapu színválaszték a RAL skála összes színében elérhető, és egyedi igények kielégítésére is lehetőség van a mintázatok, ablakkivágás stb. terén. Az összehatást a kapumozgató sem rontja el, hiszen a vezérlő dobozt általában belülre teszik, de manapság már ez is kis helyet foglal, egy elegáns dobozkában a falra szerelve.